skip to Main Content

BSI Gruppen og Hundested Propeller A/S støtter TRN til Paris

Når turen d. 12. juli 2019 igen går mod Paris for 27 ryttere fra Team Rotary Nordsjælland, vil navnene på de fire virksomheder i BSI Gruppen stå på cykeltøjet. En af dem er Hundested Propeller A/S.

Hundested Propeller A/S har meldt sig som hovedsponsor, og de øvrige virksomheder i BSI Gruppen er teamsponsorer, når Team Rotary Nordsjælland til sommer sender endnu et team på cykel til Paris. BSI Gruppen købte tidligere i år Hundested Propeller A/S, og består nu – foruden Hundested Propeller A/S – af Gori Propeller i Haderslev, Jefa Steering i Greve og BSI i Haderslev. Den administrerende direktør for gruppen, Morten Madsen, siger: – Det er vigtigt for os, at lokalområdet ser os som en god ny ejer af Hundested Propeller A/S – derfor vil vi gerne bidrage.

Mogens Christensen fra Hundested Propeller A/S cykler selv med på turen, i år for tredje gang, og han støtter via sin virksomhed også cykelturen som sponsor. – Jeg kan godt lide projektet og vil gerne støtte det, fordi det er lokalt forankret, siger han. Sammen med bidrag fra partnerne i BSI Group løber sponsoraterne op i 125.000 kroner. 

– Vi er meget glade for, at BSI Gruppen støtter op om vores projekt, og vi er selvfølgelig altid glade for sponsorater, både store og små, siger Peter Jørgensen, der er initiativtager til Team Rotary Nordsjællands årlige cykeltur til Paris. 

Overskuddet fra turen går til Julemærkehjemmet Kildemose i Ølsted og andre foreninger med sociale formål.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Back To Top